Oproep

Voor het Kerstfeest op donderdag 22 december, willen wij u vragen om de leerlingen voor deze dag het volgende mee te geven:
    - Plastic fles om mee te knutselen (klein of groot maakt niet uit)
    - Gymkleding

Belangrijke datums deze periode

16-12: NSA met meester Danny, 14.30 u. – 15.30 u.
21-12: Rapporten mee
22-12: Kerstviering
26-12 t/m 06-01: Kerstvakantie
09-01: Gezamenlijke OR-vergadering (voorzitter/ penningmeester/secretaris)
11/01: Margedag, alle leerlingen vrij
12-01: Gezamenlijke MR-vergadering
23-01: Gezamenlijke ouderinformatieavond, 20.00 op De Munte

Mededeling

Het is altijd fijn dat er veel  ouders willen helpen bij diverse activiteiten. Afgelopen maandagmiddag was daar ook weer een voorbeeld van. In hun enthousiasme hebben hulpouders ook foto's van  kinderen tijdens de workshops gemaakt. Sommige van deze foto's zijn op persoonlijke Facebookpagina's terecht gekomen. Wij willen echter iedereen dringend verzoeken geen foto's van schoolactiviteiten op het internet te plaatsen en deze weer  te verwijderen.
Niet iedere ouder vindt het prettig dat zijn/haar kind op een Facebookpagina staat. Het overgrote deel van de ouders heeft de school toestemming gegeven om foto's van hun kinderen te gebruiken voor bijvoorbeeld de nieuwsbrief, de schoolgids of de website van de school. Wij willen het vertrouwen van de ouders niet schaden doordat schoolfoto's van hun kind ook elders op het internet te vinden zijn.
We rekenen op ieders begrip.

Waarschuwing t.a.v. Veerle haar Noten-allergie

Veerle heeft een pinda en noten allergie. Ze mag veel wel hebben maar een aantal dingen zeker niet. Als er op de verpakking staat kan sporen van noten en pinda’s bevatten, mag zij deze absoluut niet hebben. Uiteraard mag alles waar pinda’s en noten in/op of aan zitten ook absoluut niet!!!
Mocht zij dit wel binnen krijgen, dan zijn dit de symptonen; ze krijgt jeuk over haar hele lichaam, daarna begint het in haar mond te jeuken en wordt ze benauwd. Mocht dit gebeuren… dan kun je mij bellen.

Ze heeft ten alle tijden een epi-pen mee (deze is te vergelijken met de pen, bij wespensteken). Deze moet zij dan hebben, mocht ik niet te bereiken zijn, bel dan aub de huisarts.

Telefoonnummers Jacqueline: 0596-601102 of 06-23674368 Huisarts: 0596-601616
Chocolade liever niet geven, deze bevat eigenlijk altijd sporen!
Wilt u hier bij traktaties, of wanneer Veerle na schooltijd met uw kind meekomt te spelen, rekening mee houden.